X

Contact


+31 (0)6 4252 1390
info@smeetsclassics.nl

KvK nr: 54699371
BTW nr: NL033294847B01

About mr. Smeets Classics

Smeets Classics


Al van jongs af aan sleutelt Laurent Smeets gepassioneerd aan alles wat wielen heeft. Het begon allemaal in de garage thuis. Zijn vader had een Triumph TR6. Het renoveren en perfectioneren van deze oldtimer kostte vele uren.
Steeds was ik erbij om te "helpen": Sleutels aangeven, gas geven, remmen ontluchten etc. En als hij dan weer klaar was gingen we rijden. Ik vond dat heerlijk. Als we op vakantie gingen zat ik achterin, in een speciaal voor mij gemaakt zitje, samen met twee Jack Russells. Ik vond het jammer als we op de plaats van bestemming waren en niet meer reden.
Om zijn droom voort te zetten, startte hij Smeets Classics in een klein pand aan de Grote Looijerstraat te Maastricht. Zelf had hij diverse scooters gehad, maar de Vespa had zijn hart gestolen. Hij renoveerde en handelde hier in oldtimer scooters, vooral Vespa's, en toebehoren en gadgets.
Als snel was deze locatie te klein en werd de zaak verhuisd naar de Bogaardenstraat. Dicht bij het centrum met veel aanloop. Ook deze locatie was al snel te klein, werkzaamheden waarbij lawaai en stof werd geproduceerd was echter verboden maar wel noodzakelijk. Nu werd er verhuisd naar de Beatrixhaven, naar de Karveelweg. Vanuit hier worden scooters, motoren en auto’s onder handen genomen door Laurent en zijn team, waarbij de oude glorie in ere hersteld wordt.
Bij scooters en brommers kun je denken aan klassieke Vespa’s, Lambretta’s, Kreidlers, Zundaps, etc. maar ook alle andere exoten. Natuurlijk zijn ook de modernere varianten van harte welkom voor een goed uitgevoerde onderhoudsbeurt.
Naast de scooters is Smeets Classics ook actief op het gebied van klassieke motoren en auto’s. Een ophaalservice voor scooters, brommers en ook voor auto's zorgt voor een optimale service. Ook is er ruimte voor stalling van oldtimer auto's .

Staat je klassieker stof te happen?
De zaak is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00u tot 18.00u.
Wij staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden dus loop gerust binnen. Een kopje Italiaanse koffie staat altijd gereed.